HALSTEREN - HULST - MELISKERKE
info@vdvaccountants.nl
DIENSTEN
TEAM
UITGELICHT
CONTACT
Korte lijnen.
Samen sterk!

We zijn er voor jou.

 

Van der Vlugt Accountants is een zelfstandig accountantskantoor met vestigingen in Brabant en Zeeland. We opereren van Friesland tot ver buiten de landsgrenzen voor particulieren, kleine bedrijven en grote ondernemingen.

Totaalconcept: van A - Z

Wij bieden een totaalconcept aan en dat maakt ons uniek. Van het doen van een eenvoudige administratie tot een complexe waardebepaling. Voor alle branches. Onze nauwe samenwerking met specialisten zorgt ervoor dat wij uw 'trusted advisor' kunnen zijn.


NEEM CONTACT OP

Administratie

Wij zorgen dat de administratie up-to-date is. En vooral toegankelijk. Tussentijdse resultaten zijn snel beschikbaar voor u. Digitaal, op afstand werken, werkt ook goed.

LEES MEER

Loonadministratie

Tevreden medewerkers zijn belangrijk voor uw organisatie. Maar er komt veel bij kijken. En de wet- en regelgeving verandert vaak. Hulp nodig? Wij ondersteunen u graag.

LEES MEER

Accountancy

De jaarrekening vormt het vertrekpunt voor een goed advies. Mede met deze jaarrapportage neemt u beslissingen met de juiste onderbouwing.

LEES MEER

Belasting

Wij zorgen voor diverse belasting-aangiften. Ook ondersteunen wij u met de voorbereiding van belastingcontroles. Laat ons u in een vroeg stadium begeleiden.

LEES MEER


Controle

Verantwoording afleggen middels een jaarrekening? Een controle-verklaring door een onafhankelijke accountant biedt zekerheid voor vertrouwde gegevens.

LEES MEER

Administratieve dienstverlening

Heeft u behoefte aan administratieve ondersteuning bij u op kantoor? Ook dan zijn we er voor u op interim-basis. We zijn breed inzetbaar. Tijdelijk of permanent.

LEES MEER

Persoonlijk, deskundig en hart voor jouw zaak!

Een sterke relatie met onze klanten staat op nummer één. We kiezen er bewust voor om de communicatielijnen tussen ons accountantskantoor en de klanten kort te houden. Op informele basis. Hierdoor zijn we een echte meerwaarde voor de klant. 

 

Al bijna 30 jaar!

In 1990 heeft Aad van der Vlugt Van der Vlugt Accountants opgericht. Inmiddels uitgegroeid tot 3 vestigingen in Halsteren, Meliskerke en Hulst met verschillende specialisten binnen een ambitieus team. We hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Onze klanten hebben bewust één contactpersoon binnen Van der Vlugt Accountants. 

LEES MEER
© Copyright Van der Vlugt Accountants - All rights reserved