Dorpsstraat 4  4661 HP Halsteren Tel: 0164-68 63 66 E-mail: info@accvlugtbv.nl
Particuliere klant? Accordeer uw aangifte online
via het Nextens klantenportaal

HORIZONTAAL TOEZICHT

Op 2 november 2011 hebben wij in samenwerking met Kwaliteitscentrum Accountancy Nederland (KAN) een convenant afgesloten voor Horizontaal Toezicht.
Lees verder >>

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN


Van der Vlugt Accountants en M.V.O. (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) In het kader van ‘samen voor een beter milieu’ rijden de accountants en relatiebeheerders van...
Lees verder >>

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Ook editie 2014 van de Roparun ondersteunen wij het 'Runningteam Altijd eentje te veel'.
Van der Vlugt Accountants en M.V.O. (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) In het kader van ‘samen voor een beter milieu’ rijden de accountants en relatiebeheerders van Van der Vlugt Accountants in milieuvriendelijke auto’s. De Fiat 500 staat nog steeds op nummer 1 in de top 10 van de zuinigste auto’s van de ANWB. Met z’n , energielabel A en een verbruik van 1 op 17,3 doet de Fiat 500 nog altijd beter als zijn concurrenten.


Maar niet alleen met de inzet voor een beter milieu doet Van der Vlugt Accountants zijn best in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, naast het steunen van een aantal goede doelen, zetten we onze expertise geheel belangeloos in voor het samenstellen van financieel overzichten van enkele verenigingen en stichtingen.


Tevens zijn er mogelijkheden geschapen om voor personen welke een Wajong uitkering hebben een goede werkplek te geven en daarmee rekening houdende met hun beperkingen .


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maak er een sport van in uw bedrijf of organisatie.

Laden van de nieuwsberichten...