Dorpsstraat 4  4661 HP Halsteren Tel: 0164-68 63 66 E-mail: info@accvlugtbv.nl
Particuliere klant? Accordeer uw aangifte online
via het Nextens klantenportaal

HORIZONTAAL TOEZICHT

Op 2 november 2011 hebben wij in samenwerking met Kwaliteitscentrum Accountancy Nederland (KAN) een convenant afgesloten voor Horizontaal Toezicht.
Lees verder >>

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN


Van der Vlugt Accountants en M.V.O. (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) In het kader van ‘samen voor een beter milieu’ rijden de accountants en relatiebeheerders van...
Lees verder >>

Horizontaal toezicht

HORIZONTAAL TOEZICHT

Op 2 november 2011 hebben wij in samenwerking met Kwaliteitscentrum Accountancy Nederland (KAN) een convenant afgesloten voor Horizontaal Toezicht.

Wij zijn als Vander Vlugt Accountants/Belastingadviseurs best trots dat wij dit convenant hebben afgesloten, immers geeft dat aan dat kwaliteit zoals wij voorstaan ook bij de belastingdienst is geaccepteerd.

Wat zijn de voordelen voor onze cliënten?
Vanuit de belastingdienst is er gezien de toekomst noodzaak om meer te doen met minder personeel. Dit houdt in dat de belastingdienst meer gaat aansluiten bij de controles die u intern doet en wij daarna hebben gedaan. Met als doel dat u als ondernemer uiteindelijk minder extra administratieve lasten gaat krijgen. De belastingdienst komt dan meer samen met ons als accountant naast u te staan in plaats van dat de belastingdienst boven u staat. Het geheel wordt horizontaal toezicht genoemd.

Indien u onderneming aan bepaalde (fiscale) kwaliteitsvoorwaarden voldoet, kan u onderneming mogelijk deelnemen aan horizontaal toezicht. Voordelen zijn o.a. vlugger zekerheid over belastingvraagstukken en dat is de grootste administratieve lastenwinst omdat er in principe geen belastingcontrole meer plaatsvinden. De voorwaarde is dat u als ondernemer ons meldt of er fiscale vraagstukken zijn die van belang zijn.

Neem voor vragen gerust contact op met onze medewerkers die helpen u graag met de nodige info.

Laden van de nieuwsberichten...